Sikeres weboldal checklista

Töltsd le most díjmentesen és legyen hatékony a weboldalad!

bemutatkoZom, ha még nem találkoztunk

HÜBER-SZÁNTÓ ALEXANDRA VAGYOK, WEBDESIGNER

Emlékszem, amikor 2020-ban úgy éreztem többre vágyom. Valami olyat kerestem, amiben kiélhetem a kreativitásom, ami új kihívásokat rejt és amit szívvel lélekkel csinálok. Ekkor jött a Mood Webdesign ötlete, és azóta a hobbimból vállalkozás lett, én pedig a mai napig imádom. Minden projekten olyan lelkesen dolgozom, mintha a sajátom lenne.

A webtervezés egy nagyon összetett és izgalmas folyamat, ami közel sem csak a designról szól. A stratégia, a marketing, a szövegírás ezek mind nagy hatással vannak a sikerességre. Számomra ettől olyan különleges, hogy nem csak egy esztétikus weboldalt hozok létre, hanem egy olyan értéket, ami hatékonyan támogatja az üzleti céljaid.

Hálás vagyok, hogy azzal foglalkozhatok, amit igazán szeretek, és hozzám hasonló céltudatos és elhivatott vállalkozókkal dolgozhatok együtt, ezáltal akár a te sikerednek is a részese lehetek.

Vállalkozni sokszor nehéz, de én szeretném ezt könnyebbé tenni neked, hogy arra koncentrálhass, amihez igazán értesz. Célom, hogy megmutasd a világnak miben vagy a legjobb, én pedig a webdesign erejével segítelek ebben.

Hüber-Szántó Alexandra | Mood Webdesign