Te is megérdemLed

Hiszem, hogy különleges a vállalkozásod és hiszem, hogy te is megérdemled, hogy legyen egy profi értékesítőd, aki a nap 24 órájában neked dolgozik. Képzeld, én pontosan ilyen sikeres weboldalakat építek.

Az első benyomás

Ha vállalkozást vezetsz biztosan tapasztaltad már, hogy az első benyomás ugyanolyan fontos az online térben, mint a való életben.

A mai világban már nem elég, ha van egy jó terméked vagy szolgáltatásod. Ebben a helyzetben csak azok maradnak fent, akik igazi értéket adnak és ezt meg is tudják mutatni.

Ezért szeretnék segíteni neked, hogy az online megjelenésed azt a minőséget tükrözze, amit nyújtasz. Egy stratégiai alapokon felépített modern weboldal kézen fogva vezeti az ügyfeled a célig, ezáltal hatékonyan növeli az eladásaid.

bemutatkoZom

HÜBER-SZÁNTÓ ALEXANDRA VAGYOK, WEBDESIGNER

Emlékszem, amikor 2020-ban úgy éreztem többre vágyom. Valami olyat kerestem, amiben kiélhetem a kreativitásom, ami új kihívásokat rejt és amit szívvel lélekkel csinálok. Ekkor jött a Mood Webdesign ötlete, és azóta a hobbimból vállalkozás lett, én pedig a mai napig imádom. Minden projekten olyan lelkesen dolgozom, mintha a sajátom lenne.

A webtervezés egy nagyon összetett és izgalmas folyamat, ami közel sem csak a designról szól. A stratégia, a marketing, a szövegírás ezek mind nagy hatással vannak a sikerességre. Számomra ettől olyan különleges, hogy nem csak egy esztétikus weboldalt hozok létre, hanem egy olyan értéket, ami hatékonyan támogatja az üzleti céljaid.

Hálás vagyok, hogy azzal foglalkozhatok, amit igazán szeretek, és hozzám hasonló céltudatos és elhivatott vállalkozókkal dolgozhatok együtt, ezáltal akár a te sikerednek is a részese lehetek.

Vállalkozni sokszor nehéz, de én szeretném ezt könnyebbé tenni neked, hogy arra koncentrálhass, amihez igazán értesz. Célom, hogy megmutasd a világnak miben vagy a legjobb, én pedig a webdesign erejével segítelek ebben.

Hüber-Szántó Alexandra | Mood Webdesign

és még pár dolog Rólam..

igazi varázslat

Imádom azt a varázslatot, ahogy színek, formák, betűtípusok segítségével életre kel egy márka.

folyamatos fejlődés

Hiszem, hogy mindig van hova fejlődni, lépést kell tartani a piaci változásokkal, ezért én is mindig tanulok valami újat.

partneri kapcsolat

Hiszek a kommunikáció erejében és szeretek együtt dolgozni hasonló gondolkodású, őszinte emberekkel.

vállalkozói mindset

Amikor tehetem podcastokat hallgatok, főleg vállalkozás és marketing pszichológia témákban.

kitartás a siker kulcsa

Hiszem, hogy ha elég kitartóak vagyunk és teszünk a céljainkért, akkor az eredmények sem maradnak el.

motiváció

Az elégedett ügyfeleim a legnagyobb motivációm. Boldoggá tesz, hogy mások sikeréhez is hozzájárulhatok.