Kedvenc referencia munkáim

Egy kis válogatás a portfóliómból. Minden projekten olyan lelkesen dolgozom, mintha a sajátom lenne.

Talán a tiéd lesz a következő?

evi photography

Szabó-Gábor Evelin fotográfusként örökíti meg a legszebb pillanatokat. Először 2021-ben dolgoztunk együtt a logó és arculatán, idén pedig a weboldala készült el, ami a gyönyörű fotóival igazán életre kelt.

A logóján nem változtattunk, az arculat színeit és a betűtípusokat frissítettük. A weboldalt úgy építettem fel, hogy copywriting szempontból is a célokat támogassa, illetve sokkal nagyobb hangsúlyt kaptak a képek, mint a korábban általa készített sablon weboldalon.

A közös munkát így jellemezte:

„Szandival már nem először dolgoztunk együtt, így nagyjából tudtam, hogy mire számíthatok, azonban még így is felülmúlta minden várakozásomat.

A közös munka során nem volt olyan kérdésem, amire ne tudta volna a választ, nagyon készségesen segített minden felmerülő kérdésemmel és bizonytalanságommal kapcsolatban.

Az elkészült weboldalam egyszerűen csodálatos lett. Nagyon egyedi, ízléses és modern mind design oldalról, mind a szövegírás tekintetében. A gondolataimat kivételes módon fogalmazta meg, így emelve az oldal értékét egy még magasabb szintre, tökéletes formába hozva az oldal tartalmát.

Nagyon hálás vagyok Szandinak, mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné, ha márkája, vállalkozása megkapná az igazán hozzáillő arculatot és weboldalt, mindemellett pedig magas szintű támogatást, kreativitást és szakértelmet vár a megvalósítás során.”

hollik apartmanház

Hollik Gabi 15 éve vezeti Balatonfüredi Apartmanházukat, ami már 30 éve működő családi vállalkozás, így igazán megérdemelt egy hozzá méltó arculatot és weboldalt.

A közös munkát így jellemezte:

„Boldog vagyok, hogy megtaláltam Szandit, úgy alkotta meg a weboldalt, az arculatot, a logónkat, hogy álmodni se tudtam volna jobbat!

A weboldal pont azt tudja, amit szerettem volna, letisztult, hatékony és praktikus! A színeit annyira jól sikerült eltalálnunk, hogy teljesen szerelmes lettem bele. A legjobb, hogy nem csak én, sok visszajelzés érkezik hozzám, amiben megdicsérik, pedig csak most kezdtem használni!

Mikor elkezdtünk együtt dolgozni, kicsit tanácstalan voltam, de Szandi egyből ráérzett, értette azt is, amit nem tudtam elmondani! Hihetetlen volt számomra, hogy milyen egyértelműen alakul minden, gyakorlatilag semmin nem is kellett változtatni. A legnehezebb feladatom az volt, hogy az elkészült arculati tervekből kiválasszam a végleges verziót!

A weboldal szövegét soha nem tudtam volna megfogalmazni, ha nem kapok egy hatékonyan összerakott útmutatót arról, hova mit és hogyan érdemes leírni.

A kommunikáció gördülékeny, bármit kérdeztem azonnal jött a válasz, Szandi rendkívül kedves, alázatos és profi. Nagyon jól esett, hogy az amatőr kérdéseimet is úgy válaszolta meg, hogy mindent értettem, és végigvezetett minden folyamaton, amihez kellettem.”

geofy

Az évek óta működő Geofy webshop megújítására kértek fel. Szerettek volna sötét designra áttérni, amit örömmel vállaltam. A fehér szakaszok helyett most már sötét és világos zöld szakaszok váltakoznak, illetve frissítettem a kiemelő színt, a design elemeket és ikonokat.

A közös munkát így jellemezte Martin:

„Tökéletesen elégedett vagyok a webshoppal. Mindkét részről lelkesen vágtunk bele a közös projektbe, Szandival nagyon jó volt együtt dolgozni. A végeredmény pedig kiváló lett.”

airzala

Az AirZala csapata egy modern, felhasználóbarát weboldalt szerettet volna, ahol ügyfeleik könnyen és gyorsan megtalálnak minden szükséges információt a kapcsolatfelvétel előtt.

A közös munkát így jellemezte Laci:

„Nagyon szuper lett a weboldal! Szandival könnyű volt együtt dolgozni, mert olyan mintha gondolatolvasó lenne, sőt a saját ötleteivel, elképzeléseivel jobb is lett a weboldalam, mint amit eltudtam képzelni.

Amit megígért azt még a vártnál is jobban teljesítette. Tényleg nagyon elégedett vagyok!

Nagyon sok helyen lehet olvasni ajánlásokat, véleményeket az adott vállalkozásról, ahol dicsérik, fényezik. Itt nincs szükség ilyenre csak meg kell nézni Szandi munkáit és hozzáállását, és az emberben egyből megjön az érzés, hogy Vele szeretne együtt dolgozni.”

sZeretnéd Te is megmutatni miben vagy a LegJobb?

Akár most indul a vállalkozásod, akár a meglévőt szeretnéd egy magasabb szintre emelni, én segítek benne, hogy a márkád online megjelenése azt a minőséget tükrözze, amit nyújtasz.

Talán a tiéd lesz a következő?